Waterontharder

Bescherm uw apparatuur en sanitair tegen de nadelige effecten van ijzer en kalk opbouw en verleng de levensduur van uw wasmachine, uw boiler, uw vaatwasser en andere apparaten.

 

 

De Simply Soft van Aquasana is meer dan een waterontharder.

In tegenstelling tot de op zout gebaseerde waterontharders, zal de SimplySoft uw water niet chemisch demineraliseren door het vervangen van mineralen door zout en zal geen grote hoeveelheden chemische residuen in onze omgeving produceren.

 

 

 

 

De NAC technologie (Nucleation Assisted Crystallization) gebruikt de waterstroom om op natuurlijke manier de structuur van harde mineraalionen te veranderen in een kristalstructuur die voorkomt dat mineralen klonteren en kalkaanslag vormen .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Onafhankelijk getest door DVGW voor naleving van W-512 standaard om de accumulatie van 99,6 % kalksteen te verminderen.
  • Verlengt de levensduur van de leidingen en apparaten door het verminderen van de schadelijke effecten van kalkaanslag.
  • Geen elektriciteit nodig
  • Kan gebruikt worden als zelfstandige waterontharder of kan op het residentiële Aquasana waterfilter EQ-600 worden geïnstalleerd.
  • Weinig onderhoud - de lange termijn elementen zijn gemakkelijk te vervangen en duren zes jaar.

 

 

Prijs BTW inbegrepen :

 

EQ-AST-WH : 1349 €

EQ-AST-WH-R ( vervangingsmodule 6 jaar ) : 1199 €

EQ-304 ( 4X pre-filters 1 jaar ) : 29 €

 

Verzendingskosten EQ-AST-WH en EQ-AST-WH-R : 50 €

EQ-304 : gratis met KIALA opgestuurd

Standaard PayPal-logo
Maak uw keuze