EQ-600 Gehele Huis

                EQ-600 Rhino Waterflter voor het gehele huis  

Met 4 filteringsfases, heeft de Rhino EQ-600, als opvolger van de EQ-300, een hogere filteringscapaciteit dan elk ander waterfilteringssysteem ooit!

Met het Aquasana Rhino Water Filter Systeem voor het gehele huis kunt u genieten van gefilterd kwaliteitswater door uw hele huis. In uw douche, uw badkuip, de wasmachine en de vaatwasmachine, alles tegen een onverslaanbare prijs!

Geschikt voor gebruik in het huis of klein bedrijf, is deze luxe filter gekwalificeerd om chloor, slechte smaak, nare geurtjes en droezem uit uw water te filteren.

De Rhino is ontworpen om voor 6 jaar bijna geheel zonder onderhoud te functioneren. Dure service-beurten zijn niet nodig, vervang gewoon het pre-filterpatroon elke 12 weken en de hoofdfilter eens in de zes jaar en u zult genieten van heerlijk smakend gezond water.

Door al het water dat uw huis binnenkomt te filteren, verrijkt u niet alleen de gezondheid van het water in uw huishouden, maar ook verbetert u de kwaliteit van de lucht in uw huis drastisch.

Volgens de U.S. E.P.A., “Heeft elk huishouden een verhoogde vorm van chloroform gas als resultaat van de verdamping van chloor...van kraan en douchewater."

Chloor dampen worden verdacht een irriterend effect te hebben en ademhalingsproblemen zoals astma, bronchitis en allergieën te veroorzaken.

De Rhino verwijdert alle VOC's en chloor dat ingesloten is in de kleding die in een wasmachine met ongefilterd water wordt gewassen. Ook zal uw kleding er nieuwer uit zien en kleuren langer meegaan nu er geen chloor meer in het water zit.

De vaatwasser laat meer VOC's en chloor vrij in de lucht in uw huishouden dan elke andere bron buiten uw douche. De Rhino voorkomt vrijlating van dit giftige gas.

Gefilterd water in uw vaatwasser vermindert ook de zeepresten op uw vaat. Zowel voor vaatwas en uw gewone was geldt dat u met gefilterd water veel minder wasmiddel hoeft te gebruiken.

De Rhino EQ-600 Waterfilter voor het gehele huis heeft 3 jaar van evolutie doorstaan door Underwriters Laboratories. Het product, de fabriek en alle gegevens zijn gekwalificeerd door het UL onder strikte richtlijnen.

(VOCs) Vluchtige organische verbindingen zijn verbindingen die snel verdampen en niet makkelijk in water oplossen.

(SOCs) Synthetische organische chemicaliën zijn chemicaliën door de mens gemaakt die in ons drinkwater kunnen oplossen .

Dit gepatenteerde multi-fase filterproces leidt het water door 4 fases van filtering voor optimale prestatie …

Fase 3

Behoudt een grote korrel van bitumineus geactiveerde koolstof voor een verbeterde filtering. Deze overbrenging is onderkend door de U.S. E.P.A als de "Best mogelijke technologie voor waterfiltering."

Fase 4 

Behoudt een kleine korrel van op cocosnoot gebasseerde koolstof voor een uitgebreid oppervlak, wat zorgt voor de hoogste kinetica en absorberend vermogen.

Fase 2

Een natuurlijke overbrenging bestaand uit zink en koper waar korrels samen worden gesmolten door het proces van water-atomisatie. Deze combinatie zorgt voor een actieve filtermethode waarin gebruik gemaakt wordt van het redoxpotentiaal, wat de moleculaire structuur van chloor kan veranderen in onschadelijk zinkchloor.

Fase 1

De droesem pre-filter maakt gebruik van een vervangbaar filterpatroon, dat mechanisch alles tot 5 micron filtert. Deze belangrijke eerste fase filtert de sedimenten die in het water kunnen zitten zodat de hoofdfilter niet verstopt raakt en het water zo optimaal kan blijven stromen.

Het Rhino Gehele Huis Filter systeem is gekwalificeerd door de Underwriters Laboratories tot NSF standaard 42 met klasse 1 prestatie en heeft een 2,200,000 liter / 6 jaar capaciteit op 27 liter /minuut. Dit betekend dat het systeem gekwalificeerd is om chloor, geur, sedimenten en vieze smaken te verwijderen.

De Rhino produceerd een onvindbaar gehalte van Chloor in 2,200,000 liter, de hoogste gekwalificeerde capaciteit van alle 'Gehele Huis Filters'!

De Rhino verwijderd >90% van de VOC's en SOC's en ook Chloor.

Installatie duurt tussen 1 en 2 uur door een gecertificeerde loodgieter.

De hoofdfilter wordt 1 keer per 6 jaar makkelijk vervangen zonder de hulp van een loodgieter.

Gekwalificeerde capaciteit en Specificaties:

2,200,000 liter, 6 jaar capaciteit op 27 liter per minuut.

Hoogte 1145mm

Basis Diameter 230mm

Gewicht (in 2 pakkingen) 1 x 25kg en 1 x 2.5kg

FDA erkend fibreglass/plastic.

3-Jarige garantie.

Onze prijzen zijn inclusief BTW en verzendingskosten :

 

EQ-600 : 959 €

EQ-600R (vervangingsfilter 6 jaar) : 799 €

EQ-304 (4 X pre-filter = 1 jaar) : 29 €

 

Standaard PayPal-logo
Maak uw keuze