AQ-4100 Douchefilter

Chloor Vermindering en Gezondheidsvoordelen

GRATIS pijpleiding om het filter onder de kraan te bevestigen Universeel standaard diameter 1/2"

Het filter kan worden bevestigd

tussen de douche/badkraan en

de slang door het verwijderen

van de ingesloten douchekop

Aan de watervoorziening

met AQ-4105 Pommelsbevestigingskit

Het Aquasana Deluxe Douchefiltersysteem is ontworpen om de hoogst mogelijke waterkwaliteit te produceren met de kleinste hoeveelheid drukverlies. De Aquasana douchekopfilter is een gepatenteerd 2-staps systeem dat de hoeveelheid chloor en chemicaliën aanwezig in het leidingwater in hoge maten vermindert.

Overeenkomstig met de Californische wet heeft dit systeem een maximale stroomsnelheid van ongeveer 11 liters per minuut.

Het filterpatroon zal tot 45,000 liters water filteren en zou om de 6 maanden vervangen moeten worden volgens de instructies.

De voordelen van douche water filtratie worden duidelijk als we ons realiseren dat we meer chemicaliën binnen krijgen door absorptie via de huid en inademing van stoom terwijl we douchen, dan door het drinken van water.

Een warme douche opent de poriën van de huid en laat een hoge graad van absorptie van chloor en andere chemicaliën toe. De stoom die we inademen terwijl we douchen kan tot 20x zoveel chloor bevatten als kraanwater. De reden hiervoor is dat deze chemicaliën op een lagere temperatuur en veel sneller verdampen dan water. Het is bekend dat de inademing van chloor en chemicaliën een sterk irriterende werking heeft op ons longweefsel en oorzaak kan zijn van astma en bronchitis. Wanneer we chemicaliën inademen komen ze direct in de bloedbaan terecht, waardoor ze, vergeleken met inname door voeding, een veel ongunstiger effect hebben. Dit omdat voeding gedeeltelijk wordt gefilterd door lever en nieren.

De cosmetische voordelen van douchen met gefilterd water zijn nog duidelijker dan de gezondheidsvoordelen. Iedereen die weleens in een zwembad met chloorwater heeft gezwommen kan bevestigen dat dit een uitdrogend effect heeft op huid en haar. Zonder de effecten van chloor en andere chemicaliën, die zich in kraanwater bevinden, behouden je huid en haar hun vochtgehalte, hetgeen bevorderlijk is voor een jonger uiterlijk en een beter gevoel.

PRIJS AQ-4100 : 77 € ( BTW en verzendingskosten via KIALA inbegrepen )

Standaard PayPal-logo
Type